FORGOT YOUR DETAILS?

TOPLANTI TARİHLERİ

18- 20 Aralık 2020 tarihlerinde arasında online olarak yapılacaktır.

KONGRE DİLİ

Kongre resmi dili Türkçe’dir.

ÖNEMLİ TARİHLER

Serbest Bildiri Gönderim Başlangıçı       : 28 Eylül 2020

Serbest Bildiri Gönderim Bitişi                : 27 Kasım 2020

Bildiri Sonuçlarının İlan Edilmesi             : 04 Aralık 2020

Kayıt Son Günü                                           :17 Kasım 2020

SEKRETERYA HİZMETLERİ

Kongre Düzenleme Kurulu Bilgi Kongre'yi Toplantı Resmi Organizatörü olarak belirlemiştir. Kongre ile ilgili tüm soru,talep ve önerilerinizi ile ilgili olarak  Bilgi Kongre ile iletişime geçebilirsiniz.

Talep edildiği takdirde Davet Mektubunuz Bilgi Kongre tarafından tarafınıza iletilecektir. Davet Mektupları hiçbir suretle seyahat, konaklama veya benzeri bir resmi muafiyet hakkı sağlamaz.

İPTALLER

Kongremiz online formatında gerçekleştiği için ilgili tüm kayıt ve sponsorluk bedelleri 17 Kasım 2020 tarihine kadar ilgili hesapa yatırılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra mücbir sebeblere bağlı iptallerde tüm yasal kesintilerek yapılarak kongre bitiminden sonra kalan tutar iade edilecektir.

KONGRE WEB SAYFASI

Hipertansiyon Diyaliz ve Transplantasyon Vakfı'nın resmi internet sitesi olan www.hdtvakfi.org.tr   adresinden kongre programı, kayıt koşulları ve kongre ile ilgili diğer tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.