FORGOT YOUR DETAILS?

Bildiri Özetleri

Bildiri Özeti Genel Kuralları
Toplantı dili "Türkçe" olup gönderilecek bildirilerin Türkçe hazırlanması ve "Türk Dili Yazım Kuralları’na uyulması zorunludur. Özetler toplantı web sayfasındaki
(www.hdtvakfi.org.tr) çevrimiçi bildiri özeti gönderi sistemi ile gönderilecektir. Her özet sadece bir kez gönderilebilir. Bildirilerde tüm yazarların ad, soyad ve adres detayları açık olarak yer almak zorundadır. Bildiriler giriş, gereçler ve yöntem, sonuçlar ve tartışma olarak düzenlenmelidir. Kısaltmalar ilk yer alışta açıklamalı olarak yer almalıdır. Kaynaklar genel olarak yer almazlar, ancak zorunlu koşullarda birkaç adet yer alabilir. İnsanlar üzerinde yapılan araştırmalar ile ilgili olarak bildirilerin etik kurul onayları ve ülkemiz kanunlarına uygun olması koşulu aranacaktır. Özetin tamamı, başlık ve yazar adı hariç 250 kelimeyi geçmemelidir.

Bildirilerin Gönderilmesi
Bildiri özetleri internet üzerinden gönderilecektir.Gönderim esnasında teknik destek ve sorularınız için iletişiminizi  "Arkadyas Bilişim Hiz. A.Ş." ile
0539 854 09 98 numaralı telefondan ya da info@arkadyas.com e-posta adresinden iletişimde bulunabilirsiniz. Online bildiri modülü ilk kez kullanacaksanız "Yeni Kullanıcı" linkini kullanarak sisteme kaydolunuz. Internet üzerinden gönderilen özetler aynı şekilde basılacağı için yazım hatalarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Özet gönderme işleminizden sonra e-posta adresinize gelecek onay mesajlarını saklayınız. Bildirilerinizle ilgili tüm değerlendirme sürecini e-posta ve parolanızla sistem üzerinden izleyebilirsiniz.

Bildiri Son Gönderme Tarihi
27 Kasım 2020, Saat 23:59'dur.

Bildirilerin değerlendirilmesi Değerlendirme internet üzerinden araştırmacıların ad, soyad ve kurumları gizli tutularak, bildiri değerlendirme kurulu tarafından yapılacaktır. Bildirilerin değerlendirmeye alınabilmesi için araştırmacılardan en az birinin toplantı kayıt işleminin tamamlanmış olması gerekmektedir. Değerlendirme sonucu tüm bildiri sahiplerine sonuç yazısı olarak gönderilecektir. Bu konuda Toplantı Düzenleme Kurulu tam yetkilidir.

Bildiri Gönderme Koşulları

·        Bildirilerin online sistem üzerinden girilmesi tek geçerli gönderim şeklidir. Sistemden bağımsız olarak e-mail ve posta yoluyla gönderilen bildiriler kabul edilmeyecektir. Bildiri gönderi adresi www.hdtvakfi.org.tr

·        Son bildiri gönderme tarihi 27 Kasım 2020'dir. Elektronik sistem ilan edilen tarihte kapatılacaktır.

·        Bildiri özeti genel kuralları kongre web sayfasında yer almaktadır.

Özetlerin Basımı
Kongre için kabul edilen bildiriler Klinik Seriler Nefroloji, Diyaliz ve Hipertansiyon Dergisi,  "4.Hipertansiyon Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi" ek sayısında basılacaktır. Kongreye bildiri göndermekle basım için onay verilmiş olunmaktadır.

Bildiri Sunuları
Bildiriler sözlü ve poster olarak sunulacaktır. Sözlü ve poster sunu olarak kabul edilen bildiriler, bilimsel programda belirtilen tarih, saat ve alanda, oturum başkanları nezaretinde sunulacak ve tartışılacaktır